P. R.

2010.05.31. 12:07

"A faluban kétféle nőtípus létezett, akik beleshettek a férfiak radarmezejébe. Voltak a kövér, és a sovány pirított ribancok. Legalábbis Máté magában így hívta őket. A kifejezést először talán Gerdától hallotta, vagy nem is, talán Annától... de végül is teljesen mindegy volt, mert az az Anna és Gerda, akik nevetve álltak a dunai korzón, már csak messzi, és homályos képekként léteztek.

Máté maga nem adott túl sokat az egész barátnőzés dologra, azonban a falubeli presztízsének megőrzéséhez elengedhetetlen volt egy csaj. Az ő csaja, akire valójában semmi szüksége sem volt. Persze, neki is voltak vágyai, azonban ezeket a vágyakat a nap bármelyik percében kielégíthette, ha mondjuk bement az egyik sarki kocsmába. Azonban ehhez sem ideje, sem kedve nem volt. Rég megundorodott már műveletlen, iskolázatlan falusi kurváktól, akik csillogós műbőrövvel tartották helyükön a seggük közepéig letolt farmerjukat, és ostoba, telesminkelt arcukon kéjes kifejezésekkel próbálták értésére adni, micsoda gyönyöröket tudnának neki nyújtani. Máté szinte hányt tőlük.

Jelenlegi barátnőjét Kittinek hívták, és a sovány pirított ribancokhoz tartozott.

-

-

"

A bejegyzés trackback címe:

https://hatkicsinap.blog.hu/api/trackback/id/tr872044463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása